Contact

Mest Handel

Mesthandel

Bij EJ BioEnergy begrijpen we de uitdagingen waar boeren voor staan bij het afvoeren van mest. Door ons uitgebreid netwerk en professionele diensten bieden wij een betrouwbare oplossing voor zowel klanten als leveranciers. We halen bij diverse bedrijven de meststoffen op en zorgen waar nodig voor een be- of verwerking.

Biovergisters en hernieuwbare energie

Onze samenwerking met bedrijven met een biovergister is van cruciaal belang in ons streven naar duurzaamheid. De verhandelde mest dient als waardevolle voedingsbron voor de biovergisters. Dit resulteert in een efficiëntere en schonere productie van biogas, een hernieuwbare energiebron die een positieve bijdrage levert aan de energietansitie. Door boeren en biovergisters samen te brengen, creëren we een win-winsituatie voor zowel de agrarische sector als de groene energievoorziening.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Samen met ons ervaren team en goed onderhouden transportmiddelen zorgen voor efficiënt en betrouwbaar mesttransport, zowel nationaal als internationaal. We zijn toegewijd aan duurzaamheid, wat zich vertaalt in onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en voedselveiligheid.

Benieuwd hoe EJ BioEnergy u kan ondersteunen in duurzame mestoplossingen? Neem vandaag nog contact op met Gerard.

Team - Gerard Koetsier
Ik spreek nl en de

Gerard Koetsier

Planning / Inkoop / Verkoop

gerard@ejbioenergy.eu
Leer ons hele team kennen
Over EJ BioEnergyKom in contact!